IE Warning
Bilgisayarındaki tarayıcı çok eski lütfen güncelle!!!

Bu site yeni nesil tarayıcılar için tasarlanmıştır...
Lütfen Firefox yada Chrome kullanmayı dene!
Back to top

Hakkımızda

Ceran Ahşap & Kündekari tecrübesi, kalitesi ve deneyimli teknik ekipleri ile devamlı kendini geliştirme politikası izleyip, yeniliklere açık genç beyinlerden oluşan bir firmadır.

Dekorasyon olarak ahşap kamelya ve diğer dekorasyon işlerinde olduğu gibi kündekari ve camii işleri üzerine profesyonelleşen ve günden güne kendini geliştiren Ceran Ahşap & Kündekari tüm türkiye’de bir çok yapıya imza atmışlardır.

Ceran Ahşap tamamen kendi öz sermayesi teknolojisi ve tekniğiyle imalatını gerçekleştirmektedir. Ahşap doğallıktır, sağlıktır, insana huzur verir, bizlerle yaşayan bizlerle nefes alan, doğal bir malzemedir, ona dokunmanın onu hissetmenin ve onun içinde yaşamanın zevki ve keyfi ise bambaşkadır.

Bu ayrıcalığı sizinde yaşamanızı dileriz.


Misyonumuız
Ceran Ahşap ve kündekari üstün değer, hedef ve stratejileri doğrultusunda; kaliteli, markalı firmalara ve Cami Yapı Sektörünün daha modern işler yapıla bilmesi için sektöre doğru rehberlik yapmaktır.

Sektörün yüklediği sorumlulukları amaç edinerek memnuniyeti sağlamak,

Camilere işyapan Firmalar ile samimi, kaliteli bir bağ kurup hizmetlerini maksimum düzeyde sağlamak ve yaratıcı,yenilikçi bir çizgi ile ilerleyerek yenilikleri her zaman ilk önce müşterilerimize sunmaktır.

Vizyonumuz
Müşterilerin beklentilerini aşarak karşılayan hizmetler geliştirerek, konya ve tüm türkiye hedef kitlemiz sayarak kündekari sanatını dinamik şeffaf ve kaliteli bir şekilde müşterimize sunak